‘Ik werk alsof het mijn eigen huis is’

SCHILDERWERKEN

Over Marco

Painted by Marco, de naam zegt het al. Schilderwerk verzorgt door Marco. Ik sta bekend om mijn oog voor detail, het secuur werken, het nakomen van afspraken en het leveren van kwaliteit. Heeft u een mooie schilderklus binnen of buiten. Marco voert het graag voor u uit, geheel naar uw wens. Marco denkt mee, onderzoekt en is oplossingsgericht. Heeft u een schilderklus? Ik kom graag vooraf even langs om de werkzaamheden, kostenindicatie en planning te bespreken.

Zo werk ik

Afspraak is afspraak. Dat roept zo ongeveer ieder klusbedrijf en elke aannemer. Maar die kreet krijgt pas betekenis als je echt doet wat je belooft. Als je je huis toevertrouwt aan iemand, wil je dat daar geen gekke dingen gebeuren. Dat er met respect wordt omgegaan met je eigendom, maar ook met je verwachtingen. Van schilderwerk, tot het onderhoud van de tuin, tot het verplaatsen van een stopcontact; We bespreken in alle openheid wat de bedoeling is. Jouw verwachtingen vormen mijn vertrekpunt. En die bewaken we samen. Klant tevreden, dan ik ook! ​

Mijn tarief

Ik hanteer een uurtarief van €47,50 excl. btw. Maar meestal spreek ik van tevoren een projectprijs af. Zo weet iedereen waar ‘ie aan toe is en voorkomen we gedoe waar niemand zin in heeft. Lopen zaken tussentijds anders? Dan bespreken we dat!
Ik breng minimaal 2 uur in rekening. De factuur wordt daarna afgerond in halve uren. De Genoemde bedragen zijn exclusief (kleine) materiaalkosten en eventuele afvalkosten.
Ik bereken geen voorrijkosten voor klussen in de buurt. Wel reken ik een kilometervergoeding van € 0,25 per km, vanaf een straal van 20 kilometer vanaf mijn adres in Vleuten.

Dit doe ik

Buiten Schilderwerk

De uitstraling van uw huis wordt grotendeels bepaald door het houtwerk en gevel buitenshuis, ofwel de deuren, kozijnen en muren aan de buitenkant van uw woning. Buitenschilderwerk is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van de woning. Niet alleen knapt een huis hiervan op, het beschermt ook tegen weersinvloeden. Marco schildert de buitenzijde van uw woning vakkundig met een prachtig eindresultaat. Zo ziet uw huis er weer als nieuw uit.

Binnen schilderwerk

Heeft u een klus voor binnenschilderwerk? Marco staat graag voor u klaar om deze schildersklus te klaren. Het schilderen van kozijnen, deuren, trappen, plinten, muren, plafond of andere onderdelen binnen de woning kan door Marco worden verzorgd. Ik neem met u alle wensen door en in overleg kunnen we de gewenste kleuren bepalen.

Houtrot reparatie werkzaamheden

Marco repareert ook uw (houtrot)schade met de beste kwaliteit producten en met de juiste herstelmethode realiseren ik een perfect resultaat. Houtrot reparatie wordt nogal eens als een tijdelijke oplossing gezien. Te vaak wordt onnodig overgegaan tot vernieuwen of vervangen terwijl vakkundig uitfrezen en opvullen veelal voordeliger en zeker zo duurzaam is. Ik zorg voor een onzichtbare en niet van nieuw te onderscheiden reparatie

Behangen

Een passend en duurzaam behang maakt uw woning helemaal af. Het aanbrengen van behang kunt u met vertrouwen aan Marco over laten. Zo bent u verzekerd van het perfecte eindresultaat. Uiteraard kan Marco u ook adviseren welk soort behang in uw huis past. Bij Painted by Marco kunt u terecht voor alle soorten behang, zoals papierbehang, renovlies, glasvezelbehang, vinylbehang, profielbehang, textielbehang, decoratiebehang, fotobehang, etc.

Renovatie-of glasvlies plakken

Renovlies? Dan ben je bij Marco aan het juiste adres! Het wordt de laatste jaren steeds vaker gebruikt, in (nieuwbouw)-woningen en ook bij renovatieprojecten is dit in vele gevallen de ultieme en vooral een snelle oplossing voor het afwerken van al uw wanden. Het woord 'reno' in de naam Renovlies komt van het woord renovatie. De oorspronkelijke naam van het product is dan ook renovatievlies. Renovlies behang is een behangsoort met vinyl of regulier papier, dat is aangebracht op een vlies. Het is eigenlijk een vorm van Glasvezelbehang, zonder de nadelen van het Glasvlies. Ook is Renovlies dikker en steviger dan Glasvlies, en bij uitstek geschikt om scheuren, krimpscheuren en oneffenheden op en in muren te verbergen. Bovendien is het vochtabsorberend en neemt het eventuele vocht uit de muur direct op; een belangrijk voordeel bij nieuwbouwprojecten. De voordelen van Renovlies behang Snellere verwerking mindere droogtijden Overbrugd krimpscheuren Kras en slijtvast Egaal resultaat Voordeliger dan stucwerk Lange levensduur Moeilijk ontvlambaar

Kleuradvies en styling

Naast dat Marco verschillende schilderwerkzaamheden uitvoert, werkt hij ook samen met een professionele styliste! Heeft u geen idee welke kleur u moet kiezen voor uw interieur? Of heeft u ook hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste meubels en het maken van een inrichting? Dan kan Vivianne van Interior People u helpen om het gewenste resultaat te krijgen. Geïnteresseerd geraakt in een interieurstyling? Dan kunt u hier contact opnemen voor een vrijblijvende prijsopgave!

Tuinhuis - schuur - schutting schilderen

Hout in de tuin is hot! Vooral de laatste jaren is het trendy om hout en andere natuurlijke materialen in de tuin te verwerken. Hout is een duurzaam materiaal en heel veelzijdig, er zijn allerlei toepassingen te bedenken die bruikbaar zijn in een kleine tuin én in de luxe loungetuin. Van schutting tot schuur, van tuinbank tot compleet gemeubileerde overkapping Wilt u deze klus uitbesteden aan een professionele vakman die de allerbeste kwaliteit producten gebruikt? Leg uw wensen voor, ik vertel u graag meer over de mogelijkheden!

En nog veel meer........

Vraag naar alle mogelijke klussen die Marco kan uitvoeren.

Wat zeggen ze over Marco

Juf Saskia en Juf Linda
Utrecht - 1976
Lees verder
Marco, we leren jou al goed kennen. Je bent een jongen die graag speelt en ondernemend is. Je doet graag een klusje voor anderen en ook voor ons, en dat vinden wij heel fijn.
Thomas
Maartensdijk - 2019
Lees verder
Marco werkt zeer netjes, komt zijn afspraken na en ruimt na de werkzaamheden ook alles weer op. Hij was gedurende meerdere dagen bij mij aan het werk terwijl ik zelf niet thuis was. Ik was elke avond weer blij verrassend welke klussen Marco weer geklaard had en ook dat het huis weer helemaal schoon was achtergelaten. De kwaliteit van zijn werk is zeer hoog, dus ben erg blij met de werkzaamheden die Marco gedaan heeft. Ik heb hem ook weer direct gevraagd voor nieuwe klussen die aan mijn huis gedaan moesten worden.
Annalies
Vleuten - 2018
Lees verder
Marco is een prettig persoon die goed zijn afspraken nakomt. Hij heeft het schilderwerk zorgvuldig uitgevoerd. Hij is goed betaalbaar dus een echte aanrader!
Joost
Bilthoven - 2020
Lees verder
Helaas heb ik geen facebook en geen google-account. Daarom zo: je deed het prima, en wij zijn dik tevreden ! Het ga je goed, Joost
Michaela
Vleuten - 2020
Lees verder
Marco is een allround talent, professioneel en flexibel. Hij heeft dit jaar al twee grote klussen in ons huis en tuin gedaan. Wij waren heel tevreden; hij werkt heel netjes.
Petra
Vleuten - 2020
Lees verder
Marco heeft onze woonkamer opgeknapt; behangen en geschilderd. Wij zijn heel blij met het resultaat en met de manier van werken van Marco. Hij werkt netjes, is vriendelijk, meedenkend en regelt het allemaal voor je. We hebben hem alvast weer gevraagd voor een volgende klus.
Tom en LauraVleuten 2020
Lees verder
Dank voor het schilderwerk tot zover! Erg fijn dat je bij het schuren stof hebt weten te beperken en iedere dag de boel opgeruimd hebt achtergelaten.
Ronald
Vleuten - 2020
Lees verder
Raadt vakman aan....
Gladys
De Meern - 2022
Lees verder
Na lang zoeken vond ik eindelijk een klusjesman in de buurt. En ik ben heel blij met Marco. Hij komt zijn afspraken na, is vriendelijk, heel professioneel, denkt mee en komt met oplossingen. Of het nu een kleine of grote klus is, hij werkt heel secuur en netjes. Vorige maand heeft hij de buitenkant van het huis geschilderd en het ziet er weer heel goed uit. Bedankt en tot de volgende klus!
Natasja
Utrecht - 2024
Lees verder
Marco heeft een aantal jaar geleden mijn slaapkamer van top tot teen opgeknapt en nu recentelijk opnieuw gevraagd ook mijn gang op te knappen inc. schilderwerk met twee kleurvlakken. Wederom zeer tevreden over het werk! Marco werkt heel gedetailleerd en denkt verder dan alleen het hoognodige. Alles wordt vooraf goed besproken en Marco denkt mee over wat er allemaal mogelijk is. Zelden zo’n strakke lijn gezien qua schilderwerk! Fijn ook dat hij alles supernetjes achterlaat, en, niet onbelangrijk, het is een fijn persoon om in huis te hebben en het contact is ook constant en prettig. Dus voor een volgende klus vraag ik Marco zeker weer!
Vorige
Volgende

Algemeen

KvK nummer :
71581111
BTW nummer :
NL001938844B98

CONTACT

Painted by Marco
Vleuten
post@madebymarco.nl
06-45640004

Copyright 2024 © Site Made by Marco Braun

Painted by marco SCHILDERWERKEN is onderdeel van KLUSBEDRIJF made by marco

Marco is VLOK ERKEND en is aangesloten bij de Geschillencommissie Klussenbedrijven